Εικονική Επιχείρηση: Colour Blocking A.E

Και ξαφνικά γεμίσαμε χρώματα κι ακολουθήσαμε το μονοπάτι μέχρι πίσω, ταξιδέψαμε   σ΄εποχές που οι άνθρωποι διάλεγαν το νήμα για να μιλήσουν για τις χαρές και τις λύπες τους. Οι ελπίδες και τα όνειρα αποτυπώνονταν στο εργόχειρο και διηγούνταν έτσι  την προσωπική του  ιστορία ο καθένας.

Με αυτά τα όνειρα και τις προσδοκίες οι μαθητές του τμήματος Γ5 και η υπεύθυνη καθηγήτρια κα Παπακωνσταντίνου Θεοφανώ, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις δυνατότητες που προσφέρει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) και να δημιουργήσουν τη δική  τους εικονική επιχείρηση με την επωνυμία «Colour Blocking AΕ».

Η εταιρεία «Colour Blocking » βοηθά τους ανθρώπους να ξεμπλοκάρουν (unblocking). Μ’ αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι  βαθμιαία και  σταδιακά  θα φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο  γιατί επενδύουμε στην ποιότητα ζωής και συνεισφέρουμε σε ένα πιο υγιές μέλλον. Έμπνευση μας για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στο χώρο του χειροποίητου είναι η αυθεντική ιστορία του κάθε ενός από εσάς .  Με οδηγό την παράδοση, αντλώντας έμπνευση από το τώρα και έχοντας πάντα τη σκέψη μας  στο μέλλον, βοηθάμε τους ανθρώπους να εκφραστούν δημιουργικά.

 

Η ομάδα μας έδωσε μια υπόσχεση ώστε να γίνουμε αποδεδειγμένα η εταιρεία που θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.  Επενδύουμε στους ευχαριστημένους πελάτες γιατί τους βοηθάμε να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πιστεύουμε  στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Θέλουμε να ξέρετε ότι στο Γυμνάσιο Επανομής οι μαθητές προσπαθούν μέσα από βιωματικές μεθόδους  και καινοτόμες δράσεις να  εξοικειωθούν  με την έννοια της επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του θεσμού του σχολικού συνεταιρισμού. Συνεργάζονται, ερευνούν, αποκτούν δεξιότητες ζωής  παράγοντας τα δικά τους προϊόντα, που τα συσκευάζουν, τα διαφημίζουν και τα προωθούν  στην  ιστοσελίδα που δημιούργησαν μόνοι τους  https://colourblockingstar.wixsite.com/mysite  και φιλοδοξούν να τα διαθέσουν στο περίπτερο του Γυμνασίου Επανομής, στις τοπικές εκδηλώσεις του δήμου Θερμαϊκού με τίτλο «Αργύρια 2018». Σας περιμένουμε όλους .

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο της «Colour Blocking AΕ».

1)            Τσαξερλής Ευάγγελος

2)            Τσιακουρίδου Καλλιόπη

3)            Τσιωμής Αντώνιος

4)            Τσιώνης Κωνσταντίνος

5)            Υπερηφάνου Αθηνά

6)            Σακκά Μαρία

7)            Χαλκίδου Ελπίδα

8)            Τραγιάννη Μαρία

9)            Χαρέλα Ελισάβετ

10)         Χριστοφόρης Παναγιώτης

11)         Τζίνα Θεοδώρα

 

 

 

Comments are closed.