Μήνυμα Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

                         

Περαία, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Αριθμ. Πρωτ. : -19403-

Ταχ. Δ/νση  : Μ. Αλεξάνδρου 2

Τ.Κ.: 57019 Περαία

Τηλ.: 23923 30007

Fax:  23920 22368

e-mail: mayor@thermaikos.gr

 ΠΡΟΣ :Τις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θερμαϊκού

    

  

Αγαπητοί μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δήμου μας,

Νέο ξεκίνημα σήμερα μιας νέας σχολικής χρονιάς, η οποία φέρνει καινούργιες προκλήσεις, εμπειρίες, αγωνίες, ελπίδες, γνώσεις, σκληρή πνευματική εργασία.

Ως διοίκηση του Δήμου μας είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά: Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεχίζουμε ώστε τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις και επισκευές στα περισσότερα σχολεία μας και μέσα στο μήνα ολοκληρώνονται όλες οι εργασίες.

Αναβαθμίστηκαν αίθουσες διδασκαλίας, ανακαινίστηκαν χώροι υγιεινής, δημοπρατήθηκαν οι κατασκευές νέων σχολείων για να στεγάσουν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας και το 9ο Νηπιαγωγείο Περαίας, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2019.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί μας,

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την προαγωγή ορισμένων στη θέση του Διευθυντή και της Διευθύντριας, καλωσορίζω όσους από εσάς εργάζεστε για πρώτη φορά σε σχολεία μας και εύχομαι σε όλους καλή και ποιοτική δουλειά και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, αυτό της μεταλαμπάδευσης της γνώσης.

Αγαπητά μου παιδιά,

Να έχετε ελπίδα και θαρραλέα και αισιόδοξα να αντιμετωπίσετε όλες τις χαρές και τις όποιες δυσκολίες συναντήσετε στο φετινό σας ταξίδι προς τη γνώση. Η διοίκηση του Δήμου, η Αντιδημαρχία Παιδείας, οι δύο Σχολικές Επιτροπές κι εγώ προσωπικά να γνωρίζετε ότι είμαστε πιο κοντά σας από ποτέ, τόσο για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών όσο και για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων.

            Γιατί γνωρίζουμε ότι εσείς που τώρα συμβολίζετε το μέλλον, αύριο θα το καθορίσετε με τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πράξεις σας.

            Καλή σχολική χρονιά σε όλους!  

                                                                                                Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού

                                                                                                  Γιάννης Μαυρομάτης

Comments are closed.